ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

close

Ενημερωτικό δελτίο

Όροι Και Προϋποθέσεις

"Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το www.megaelectric.com.cy!
Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους προσεκτικά. Αφορούν όλες τις παραγγελίες προϊόντων από την ιστοσελίδα μας."

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Απαιτήσεις Εγγραφής

Η πρόσβαση και η περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας, δεν απαιτεί καμιά εγγραφή.

Εντούτοις, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν).

Για να εγγραφείτε στο www.megaelectric.com.cy, θα πρέπει να:


- Συμπληρώσετε την διαδικασία εγγραφής ή Συνδεθείτε μεσο FACEBOOK
- Συμφωνήσετε με τους Όρους μας, και Προϋποθέσεις Χρήσης
- Παρέχετε αληθείς, πλήρεις, και ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας.


Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι ικανοποιείτε όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας με τρόπο που να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών, να κλείσουμε λογαριασμούς οποιουδήποτε χρήστη και να αλλάξουμε τις απαιτήσεις εγγραφής ανά πάσα στιγμή.


Λογαριασμός και Κωδικός πρόσβασης

Είστε υπεύθυνος για την τήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης σας. Είστε επίσης υπεύθυνος για κάθε λογαριασμό που έχετε πρόσβαση, είτε εξουσιοδοτήσατε είτε όχι τη χρήση. Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των λογαριασμών σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες που οφείλονται σε κλοπή ή παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης. Δεν έχουμε πρόσβαση στον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης σας και για λόγους ασφαλείας, μπορούμε μόνο να ξεκινήσουμε την διαδικασία επαναφοράς του.

Μπορείτε να δείτε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στις πληροφορίες αυτές, ή στις ρυθμίσεις, ανά πάσα στιγμή, εάν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παροχή υπηρεσιών, να τερματίσουμε λογαριασμούς ή να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο, αν παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία, οι Όροι και Προϋποθέσεις και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατευθυντήρια γραμμή ή πολιτική.


ΑΓΟΡΕΣ

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τη νόμιμη εφαρμογή του ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Όλες οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παραθέτουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, σε κάθε σελίδα προϊόντος. Πέρα από αυτά που λέμε σε αυτή τη σελίδα ή αλλού στην ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Καθώς θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφώνου το συντομότερο δυνατό, αν τυχόν προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα και δεν θα χρεωθείτε για τα προϊόντα αυτά.


Πληροφορίες Προϊόντος

Εκτός αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας. Ενώ εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόντα στην ιστοσελίδα μας είναι σωστές, η πραγματική συσκευασία του προϊόντος και τα υλικά του μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Τα χρώματα μπορεί επίσης να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας παρέχονται για σκοπούς πληροφόρησης και μόνο. Σας συνιστούμε να μην βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλώ να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση.

Για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και υγείας γενικότερα, για τυχόν ανησυχίες για την ασφάλεια ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με ένα προϊόν, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται μαζί με το προϊόν ή να επικοινωνήστε μαζί μας. 


Πληρωμές

Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία.

 

JCC

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την JCC Payment Systems Ltd.  Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς της JCC, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την απόδειξη της παραγγελίας σας.

PAYPAL

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Παρακαλω οπως επικοινονησεται μαζι μας για περετερο πληροφοριες Πατηστε Εδω


Παράδοση και Παραλαβή

Προσφέρουμε παράδοση μόνο για κατοίκους Κύπρου, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

Προσφέρουμε προς το παρόν 3 τρόπους παράδοσης του προϊόντος σας:


- Παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα MegaElectric (ΔΩΡΕΑΝ)
- Παραλαβή από οποιοδήποτε γραφείο GAP Akis Express pick-up office (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30)
- Κατ’ οίκον παράδοση, μέσω GAP Akis Express, εκτός κάποιων απομακρυσμένων περιοχών (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30)


Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε το προϊόν σας σε 3-5 εργάσιμες μέρες.
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι εκτιμήσεις παράδοσης είναι απλώς εκτιμήσεις και όχι εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης.

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις παραγγελιών και παραδόσεων εκτός των υποχρεώσεων μας, ούτε για καθυστερήσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πράξεων του Θεού (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, καταιγίδα, ή άλλη φυσική καταστροφή), πόλεμο, εισβολή, εμφύλιο πόλεμο, επανάσταση, εξέγερση, τρομοκρατικές δραστηριότητες, αποκλεισμό, εμπάργκο, εργασιακές διαφορές, απεργία, ανταπεργία ή διακοπή ή αποτυχία της ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεφωνικών υπηρεσιών.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGAELECTRIC ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ Η ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
ΑΦΟΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.


Ακύρωση παραγγελίας και Επιστροφές

Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας, η οποία καλύπτει όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας.


Παιδιά

Εμείς δεν πωλούμε προϊόντα για αγορά από παιδιά. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την ιστοσελίδα μας με τη συμμετοχή γονέα ή κηδεμόνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας


Διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.
Τηλεφωνικώς, στο 22460056.
Με email, στο info@megaelectric.com.cy


Θα σας απαντήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 μέχρι τις 17:30.


Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014