ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

close

Ενημερωτικό δελτίο

Προφίλ Εταιρείας


Η MegaElectric είναι μέρος του συγκροτήματος E & G Electricplus Ltd, μια εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια παράδοση και πείρα σε ηλεκτρικές συσκευές στην Κύπρο.

Με την εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση στο επίκεντρο των εργασιών της, η MegaElectric είναι ένας από τους πρώτους στο τομέα των λιανικών πωλήσεων οικιακών συσκευών στην Κύπριακή αγορά.

Με 12 καταστήματά διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών για οικιακή χρήση, ψυχαγωγία, και προσωπική φροντίδα όπως επίσης και μια σειρά από μαγειρικά σκεύη και χύτρες ατμου. Στα κατατήματα μας θα βρείτε αναγνωρισμένες μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές όπως Akai, Babyliss, Bosch, Dolce Gusto, Dyson, Fissler, Krups, LG, Miele, Moulinex, Morphy Richards, Nikon, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp και Tefal.

Εκτός απο τα πάνω προιόντα η MegaElectric προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση. Με συνεχή και σωστή εκπαίδευση το προσωπικό μας είναι έτοιμοι να συμβουλεύει τους πελάτες μας κατά την στιγμή της αγοράς και να προσφέρει αξιόπιστη τεχνική υποστηρίξη μετά την αγορά.

Η MegaElectric διαθέτει τμήμα εργαστηρίου και τμήμα ανταλλακτικών στο Δάλι με πάνω απο 10 άτομα και μια αλυσίδα από εξειδικευμένους εγκαταστάτες και τεχνικούς για να προσφερει την καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση για τους πελάτες της.